Výměna manželek 6.1.2021

Jak si poradí svérázná Pavla v rodině s více dětmi a tatínkem, který má údajně kladný vztah k alkoholu? Dokáže se výřečná vychovatelka Martina přizpůsobit nové domácnosti, kde nebude mít vždycky pravdu?

Alena má jednoho dospělého syna a je zvyklá mít doma uklizeno – i tak si ale ráda udělá čas na odpočinek. Lucie je matkou čtyř dětí a partnerkou o desítky let staršího muže, který pracuje v čističce. Obě ženy pochází z naprosto odlišných poměrů. Jak se budou cítit v cizích domácnostech? Komu prasknou nervy? A jak zvládne Lucka zvyklá na ruch dětí pobyt v bytě, kde se jí spíš vyhýbají?

Během setkání mezi osmi očima se to občas semele, tohle bude ale vrchol. Když se Alena zeptá Lucie, jak se jí u nich doma líbilo, spustí tím nečekanou lavinu sprostých slov. Aniž by druhé manželce něco udělala, dočká se mnoha nadávek! Pak už to Lucie nevydrží a zajde to ještě dál. Takhle vyhrocených osm očí už tu dlouho nebylo!

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Liberce, kterou tvoří Monika (30), Tomáš (50), Dominik (7) a Pepa (2). Na druhé straně se seznámíme s Veronikou (30), Vojtou (41), Bárou (10) a Veronikou (1,5), kteří žijí v Milovicích. Pár z Liberce spolu žije tři roky, Pepa je jejich společným dítětem a Dominik je syn Moniky z předchozího vztahu. Monice vadí, že ji Tomáš neustále cepuje a bere ji spíš jako dceru, než jako plnohodnotnou partnerku. Pár si od Výměny slibuje, že si sebe začnou více vážit. Druhou rodinu do Výměny manželek přihlásila Veronika. Chtěli si zkusit něco nového a lákala je i finanční odměna. Pár žije celkem v poklidném vztahu, mají jen drobné rozpory ohledně výchovy dětí a chodu domácnosti. Veronika ovšem v náhradní rodině pozná, že jejich rozpory jsou naprosto banální. Bude totiž hodně šokovaná, v jakém stavu se nacházejí děti, o které se má deset dní starat. Dominik je podle ní naprosto vystrašený ze svých rodičů a je z něj hromádka neštěstí, Pepa zase trpí velmi silným atopickým ekzémem a navíc hodně šilhá. Rodiče podle ní toto neřeší tak, jak by měli. Podaří se Veronice v náhradní rodině něco změnit?

Show Výměna manželek 6.1.2021 - video online ke shlédnutí

Přehrát video