Výměna manželek 3.2.2021

Dokáže se shánčlivá Ivana vedle pohodového tatínka zbavit svého zlozvyku a podaří se Martině v náhradní rodině vylepšit vztahy mezi otcem a synem?

Ivana velkou hospodyní, což se ukáže jako problém. Martina totiž zjistí, že až chorobně hromadí nejrůznější potraviny. Neuvěřitelné množství zásob, které doma má, není absolutně potřeba. Stěžovat si v tomto směru začne na náhradní manželku i Evžen. Ivana mu připomíná jeho babičku, která ho do jídla přímo nutila. Navíc neustále vaří další a další jídlo, i když se ještě nesnědlo to, co už navařeno bylo... Podaří se Evženovi tuto její vlastnost zmírnit?

Evžen musí doma opravit několik věcí. Náhradní manželka Iva se snaží být co nejvíce nápomocná, přestože muž by nejraději všechno udělal podle vlastních představ. A co teprve když mu dočasná žena začne dávat rady! Jak dopadnou opravy a úpravy domu? Manželky Ivana a Martina byly na první pohled z jiného těsta. Rodina Martiny si hodně stěžovala, že je Ivča neustále nutila jíst. Jak to ale vidí ona? Proč by nejraději nevařila? A jak se to u ní doma během Výměny změnilo?

Martina dnes stále žije s Evženem a dcerou Gábinkou. Během Výměny ale zapomněla zmínit důležitou věc, a to, že má ještě další dítě! Za co se opravdu stydí? Jaké škody jí druhá manželka Ivana doma způsobila? A proč rodiny nejsou v kontaktu?

Show Výměna manželek 3.2.2021 - video online ke shlédnutí

Přehrát video