Výměna manželek 2.6.2021

Jak si poradí ajťačka Jana v rodině se třemi dětmi, a hlavně velmi přísným tatínkem? Dokáže se Věra přizpůsobit úplně jinému životnímu stylu, než na jaký je zvyklá?

Jana a Věrka jsou manželky z naprosto odlišných rodin. Ať už co se týká partnerů, nebo výchovy dětí. Jak si maminka od tří přísně vychovaných dětí poradí s Jájou, který na něco takového není zvyklý? A vydrží Jana pro ni pedantské chování náhradního manžela Milana?

Příjezd do rodiny a učení se nových návyků není vždy úplně růžové. Jak se s tím vypořádá Jana, která bude muset poslouchat pokyny náročného a neústupného náhradního partnera? Když dojde na osm očí, vždy se najde nějaký problém, který si rodiny navzájem vyčítají. Co bylo Janě největším trnem v oku po dobu deseti dní, kdy fungovala v náhradní rodině? A je skutečně Milan tak přísný, nebo to bylo jen na oko před kamerou?

Kila navíc řešil Franta jak u náhradní manželky Věrky, které dokonce pořídil hodinky na měření kroků, tak u své právoplatné manželky Jany. Přál by si, aby i Jana zhubla. Po Výměně se ale stala věc, která se shazováním kil úplně dohromady nejde… O co jde? A který z párů se čerstvě rozešel?

Show Výměna manželek 2.6.2021 - video online ke shlédnutí

Přehrát video