Výměna manželek 8.9.2021

Jak si Lenka poradí v rodině s nedostatkem financí a navíc, podle rodičů, s ne příliš vzornými dětmi? Dokáže Zdeňka nahradit v nové rodině maminku, která vede celou domácnost?

V jedné domácnosti jsou zvyklí na pořádek a čistotu, zatímco v druhé nemají ani čisticí a hygienické prostředky. Jak zvládne Lenka Výměnu v rodině, kde chybí i naprosto základní věci jako houbička na nádobí či hadr?

Rodiče si s Patrikem už neví rady. Není to poprvé, co jim ukradl z peněženky peníze. Teď jde ale rodině bohužel o střechu nad hlavou. Pošlou nezvladatelného syna do diagnosťáku?

Lenka už nezvládá sledovat, čeho se na dětech rodiče dopouštějí. Očividně výchovu příliš nezvládají. A nenapomáhá tomu ani jejich finanční situace. Co se v rodině děje? Lenka nestačí po příchodu do druhé rodiny zírat. V domácnosti totiž chybí snad úplně vše. Po zubních kartáčcích, hygienických nebo čisticích prostředcích jako by se slehla zem. Ani výchovou dětí se rodiče nemohou chlubit, což názorně předvede jejich syn Patrik. Co vše si Lenka v rodině prožila?

Show Výměna manželek 8.9.2021 - video online ke shlédnutí

Přehrát video