Výměna manželek 15.12.2021

Jak si rázná Iveta poradí v početné romské rodině, kde jsou role muže a ženy jasně rozdělené? Užije si temperamentní Helena klid v rozsáhlém městském bytě s tatínkem, který ledacos v domácnosti zastane?

Iveta je zvyklá na svůj životní standard a nerada se uskromňuje. Raději bude více pracovat, aby si mohla dopřát to, co chce. V druhé rodině zase hodně dbají na tradiční rozdělení, kdy by manželka měla zastávat veškerou práci v domácnosti. Na to ale Iveta není zvyklá. A ještě k tomu pokud by měla na deset dní vyžít pouze s penězi, které našla v manuálu! Tak tohle Iveta nechce. Obskakovat chlapa, na to ji zkrátka neužije. Než aby doma vařila a dělala ostatní domácí práce, raději by vydělávala peníze. Jak to dělala, když byly její děti malé?

Matka Kevina bydlela u Heleny a Igora. Ti se následně dozvěděli, že asi fetuje. Když zjistili, že je těhotná, rozhodli se Kevina zachránit. Hned po narození si ho osvojili. Když se Igor dozvěděl, že je jeho syn gay, nechtěl se s tím smířit. Zkoušel mu proto dohodit slečnu, ale to se nesetkalo s úspěchem. Přijala už to rodina? A co na to říká samotný syn?

Iveta je zvyklá na svůj životní standard a nevadí jí proto trávit většinu času v práci. O to míň má ale času na svou rodinu. Jak zvládá Iveta skloubit práci a výchovu syna? A jak rodina nyní funguje? Helena měla na starost celou domácnost a až do večera se nezastavila. Díky Výměně si ale Igor uvědomil, jaký poklad v ní má. A že by si zasloužila pomocnou ruku.

Show Výměna manželek 15.12.2021 - video online ke shlédnutí

Přehrát video