Výměna manželek 12.1.2022

Poradí si Jana, která příliš nezvládá domácí práce v rodině se třemi dětmi... Dokáže sebevědomá Blanka ukázat cestu své náhradní rodině, kde podle ní, maminka moc nefunguje.

Mirek už přešlapy Jany příliš nezvládá. Ačkoliv se náhradní manželka snaží, on v každém jejím kroku vidí další chybu. Co se jí nepovedlo tentokrát? Při výměně dlaždiček Blanka s Vráťou najedou na téma nevěr. Ona přizná, že se s manželem vzájemně podváděli a od rozvodu nebylo daleko. Vráťa má ale na nevěru hodně radikální názor. Co by udělal, kdyby zjistil, že mu je žena nevěrná

Vráťa je na Janu naštvaný! Když totiž nebyla doma, fungovala domácnost tak, jak by si to on i děti představovali. Co všechno jí mezi osmi očima vyčte?

Jana si díky Výměně uvědomila spoustu věcí, na kterých musela zapracovat. Došlo jí, že na své děti nesmí kašlat. A i doma se začala pořádně obracet! Co všechno se v jejím životě změnilo? Blanka na Výměnu manželek vzpomíná v dobrém. Pochopila ale, proč se z Vráti občas stává nervák, jak ji upozornila Jana v manuálu. Výměna Blance otevřela oči. Rozhodla se, že si musí jinak nastavit i fungování ve své domácnosti. Jak žije rodina dnes?

Show Výměna manželek 12.1.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video