Výměna manželek 2.3.2022

Jak si bezdětná Zuzka poradí v alternativní rodině se čtyřmi dětmi? Dokáže Živa odpočívat v rodině pražského herce Míry Noska?

Výměna bude mít opět speciální díl! Tentokrát se mohou diváci těšit na herce Míru Noska a jeho partnerku Zuzku. Ta zamíří do rodiny hrobníka Ríši, kde se bude muset starat o čtyři děti. Jak si náhradní partneři vzájemně sednou? Koronavirus zamíchal životy většiny lidí, někomu znemožnil vykonávat svou profesi úplně. Míra Nosek si tak musel najít jinou práci. S nevyžádanými poznámkami některých lidí se mu ale smířit nepodařilo. Co ho nadzvedlo ze židle?

Ve Výměně manželek uvidíte také herečky Veroniku Arichtevu a Báru Jánovou. Své domácnosti si ale s nikým měnit nebudou, jsou tam totiž z trochu jiného důvodu. Ale nesmutněte! I tak vás Veronika určitě pobaví! Zuzka, partnerka Míry Noska, přišla na problém, na který by u náhradního partnera Ríši ráda upozornila. Vadí jí totiž, že po něm musí na záchodě dávat dolů prkýnko. To se jí totiž doma nestává, protože její partner Míra zásadně čůrá v sedě. Richard je z celé situace rozhozený, protože absolutně netuší, zda to myslí Zuzka vážně, nebo si z něj utahuje!

Živa připravila Zuzce do manuálu úkol, ze kterého vyměněná manželka není zrovna dvakrát nadšená. Jak si holka z velkoměsta poradí s uklízením kurníku? Ostré poznámky si pro sebe rozhodně nenechá. Rodina Živy a Richarda z VIP Výměny manželek se rozrostla o dalšího člena! Do své rodiny přivítali zdravou holčičku! Jaké krásné jméno dostala? A chtěli by další? Živa se také rozpovídala o soužití s hercem Mírou Noskem. V čem jí nastavil zrcadlo a jaký vede život?

Show Výměna manželek 2.3.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video