Výměna manželek 9.3.2022

Jak si zdravotní sestřička Saša poradí s malým miminkem a přísným tatínkem k tomu? Dokáže se submisivní Bára prosadit v rodině profesionálního vojáka?

Jedni si o sobě myslí, že mají dokonalou rodinu, jiní chtějí slyšet názor někoho jiného. Dostanou ale obě rodiny to, co chtěly? Psychicky náročné to bude zejména pro Sašu, která má pocit, že ji druhá rodina nepřijala. Jak Výměnu ustojí?

Bára se bála rodičům o svém těhotenství říct a přenechala to na jejím partnerovi Kubovi. Vzhledem k tomu, že jí bylo teprve šestnáct let, obrátil se jí v té době život na ruby. Jak probíhalo oznámení a jaká přišla reakce ze strany rodičů? O večerní hygienu i uspávání malého syna se v rodině stará tatínek Kuba. Pro uspávání má speciální rituál, se kterým se náhradní manželka Saša ještě nesetkala. Co prý syna zaručeně uspí? Saša přestává situaci s malým Kubíčkem zvládat. Ani náhradní partner ji příliš nepodrží. Ba naopak! Z čeho je Saša tak vyřízená? A proč už toho Kuba začíná mít dost?

Libor z Výměny je vojákem z povolání. Když byla jeho dcera Viktorka malá, odjel na půl roku na misi do Afghánistánu. Pro oba partnery to bylo velmi náročné. Co si díky této zkušenosti uvědomil? Výměna pro Sašu znamenala obrovský stres. Trvalo jí dlouho, než se z desetidenního zážitku vzpamatovala. Ačkoliv některé věci Báře asi nikdy neodpustí, nakonec se s ní po nějaké době zkontaktovala. Teď má ale strach z něčeho jiného. Její manžel Libor je voják z povolání, a proto se pro ně každodenním tématem stala situace na Ukrajině. Sašu pobyt v druhé rodině velmi psychicky zasáhl. Ani mezi osmi očima proto nedokázala řešit situaci úplně v klidu. Hned po pár větách jí vyhrkly slzy do očí. Co všechno Báře vyčetla? A jakou dostala odpověď?

Show Výměna manželek 9.3.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video