Výměna manželek 16.3.2022

Jak si vegetariánka Kristýna poradí v početné rodině, kde jsou jasně rozdané ženské a mužské role. Zvládne svérázná Olina rodinku s odlišným životním tempem...

Zůstat spolu, či odejít? Výměna tentokrát prověří pevnost vztahů a ukáže, komu aktuální nastavení vyhovuje a kdo by naopak rád nastolil změny. David a Olina měli pro někoho již netradiční začátek vztahu. Ona šla za mužem do Česka, ale nebylo to jen tak. Jak celá rodina funguje?

Kristýna je sice s partnerem necelých šest let, ale ve vztahu už jim to pořádně skřípe. Martin jí několikrát hodně ublížil a Kristýna už nedokáže říct, že by ho milovala. Jak momentálně vidí společnou budoucnost partnerů? Olina už musí zakročit! Náhradní partner se jí neustále dotýká a ona už tomu chce učinit přítrž! V jejich rodině totiž platí jasné zákony, přes které nejede vlak. Jak si situaci s Martinem vyříkají?

Olina přiznala, že jsou jejich výdaje na jídlo opravdu hodně vysoké. Martin se ji proto snaží navést na úspornější cestu a vypočítává jí, kolik by za rok dokázali našetřit peněz navíc. Kdy utrácí nejvíc a kolik měsíčně za jídlo zaplatí? Olina se pochlubila změnami, které doma nastolila, a ukázala nám nový přírůstek do rodiny. Po Výměně dala na radu náhradního manžela Martina a pořádně zamávala s rozpočtem na jídlo. Kolik zvládla ušetřit a jak její manžel a děti změny přijali? Po Výměně se u Kristýny s Martinem vše vrátilo do starých kolejí, a proto se rozhodli vztah nadobro ukončit. Rozvod mají za sebou a dcerku má ve své péči Kristýna. Nového partnera prozatím nehledá, její bývalý manžel už ale dlouhou dobu přítelkyni má. Jak společně vycházejí?

Show Výměna manželek 16.3.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video