Výměna manželek 23.3.2022

Jak se podaří temperamentní nevěrné Nele zvládnout šesti člennou domácnost? Dokáže Hanka v cizí rodině nalézt zpět důvěru ke svému záletnému muži...?

Na jedné straně nevěrníci, na druhé podvedení! David uvítal, že si od ženy může odpočinout. V jejich vztahu to totiž skřípe více, než je zdrávo. Co Výměna o jejich vztahu prozradí? Hance stále zůstává před očima obrázek jejího nevěrného manžela, kterého načapala přímo při sexu! A tohle se těžce odpouští. Co si prožívala? Hanka zažívala po Výměně ve vztahu velmi krušné chvíle. Ačkoliv se už Ludvovi nevěru snaží nepředhazovat, stále s ní zůstává nepříjemná vzpomínka. V rozhovoru popsala, co přesně se odehrálo.

David přibral po dobu tříletého soužití s Nelou neuvěřitelných 50 kilogramů! Jak sám říká, je už z jejích urážek vydeptaný. A že jsou občas opravdu dost peprné! Jak svého partnera ponižuje? David s Hankou narazí na téma marihuany. On nemá problém si několikrát do týdne „zahulit“, jenže Hanka je tvrdě proti. David má pro to své důvody, které ovšem náhradní manželka nedokáže pochopit. Jak tahle konverzace dopadne?

Hanka s Davidem to spolu přestávají zvládat. David na ni nemá náladu, Hance zase dochází trpělivost. Co se stane? Nela chtěla prostřednictvím Výměny zachránit partnerský vztah. David však na ni před kamerami vytáhl řadu nepěkných věcí. Nela v rozhovoru prozradila, co se během pobytu odehrávalo. A také zdůraznila, že vše nebylo tak, jak to možná na první pohled vypadalo... Nela věřila, že David svůj slib dodrží. Jenže se ukázalo, že někdo musí na své pevné vůli ještě zapracovat. Situaci nepřidalo ani to, že se sám nechtěl přiznat.

Show Výměna manželek 23.3.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video