Výměna manželek 30.3.2022

Jak zvládne temperamentní Alena rodinu se čtyřmi dětmi a svérázným tatínkem k tomu? Podaří se Renatě rozpohybovat rodinu, kde vše řídí maminka...?

Nikdo nemá na čele napsáno, co ho dostalo na dno. Ačkoliv se Alena nejprve Lukáše obávala, pochopila, že odsuzovat někoho bez bližších znalosti není správné. Proč byl Lukáš od 14 let závislý na pervitinu? A co ho z toho vytáhlo? Bára neměla vůbec snadné dětství. Rodiče se rozvedli a matce Renatě nezbylo nic jiného, než jít s dětmi do azylového domu. Pro Báru by to bylo podle její sociální pracovnice příliš psychicky náročné, a proto se musela od svých sourozenců oddělit. Alenu dožene příběh Barunky k slzám. Co všechno jí o svém dětství prozradila?

Malá Karolínka už nechce Renatu poslouchat a rozhodne se řešit situaci po svém. Když Renata odejde, napíše svému biologickému otci, aby ji zachránil. Co na to náhradní maminka? Renata už přestává Výměnu psychicky zvládat. Je to pro ni náročnější, než očekávala, navíc má velký strach o svůj vztah. Proč se začíná náhradní manželky Aleny obávat?

Alena na Výměnu nevzpomíná v dobrém. Ačkoliv si s druhou rodinou rozuměla, po skončení natáčení to nabralo jiné obrátky. Už teď ví zcela jistě, že se jim chce vyhýbat, jak jen to půjde. Což je ale těžké, když od sebe bydlí jen pár vesnic. Co všechno druhá rodina Aleně po Výměně udělala? Renatina rodina se po Výměně rozrostla o dalšího člena! To ale není jediná novinka, která se v jejich životech odehrála. V rozhovoru se také dozvíte, čím vším si musela Renata projít a jaké temné období má za sebou. Jak se daří rodině teď?

Show Výměna manželek 30.3.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video