Výměna manželek 6.4.2022

Jak si zpěvák Honza Bendig poradí v rodině se třemi dětmi a náročným tatínkem? Dokáže se na druhé straně Růžena přizpůsobit ryze mužské domácnosti?

Zpěvák Honza Bendig miluje Výměnu manželek už od malička! Bude mít stejný názor i po vlastní zkušenosti? A jak si doma poradí jeho partner Lukáš? Monika Bagárová bude součástí Výměny manželek! Vždy pořad sledovala, ale teď se ocitne přímo před kamerami, a to samozřejmě i s dcerou Ruminkou. Co hned na začátku poradí náhradní manželce?

Účast Honzy Bendiga ve Výměně vzbudila velký povyk. Oblíbený zpěvák se už ani z domu nedostane v klidu. Co na něj venku pravidelně čeká? Lukáš se po několika letech přiznal, co na začátku vztahu svému partnerovi Honzovi Bendigovi provedl. Jak se mu podařilo ho oklamat? Doposud to bylo jeho velké tajemství, které se mu dařilo skrývat. Honza se ho poprvé dozví až z televize!

Lukáš přemluví Růženu, aby s ním navštívila gay klub. Připravuje se na muže přivázané v klecích a v řetězech, z čehož zrovna dvakrát nadšená není. Nakonec se jí tam ale pořádně zalíbí. S Lukášem to začne pěkně rozjíždět! Na některé věci se nedá zapomenout. Své by o tom mohla vyprávět Růžena z Výměny manželek. Co všechno v průběhu oblíbené reality show zažila? Zpěvák Honza Bendig a jeho partner Lukáš Rejmon si vyzkoušeli, jaké to je prohodit si na 10 dní domácnost s cizí rodinou. Jak si Výměnu užili? A co se u nich po natáčení změnilo?

Show Výměna manželek 6.4.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video