Výměna manželek 20.4.2022

Jak si temperamentní Lucie poradí s domácností v úplně odlišných podmínkách, navíc se svérázným tatínkem? Dokáže unavená Simona v náhradní rodině nabrat sílu k řešení svého vztahu?

František nemá problém přiznat, že doma dělá vše jeho žena. A přijde mu to naprosto normální. Jenže Simoně jejich vztah nevyhovuje a doufá, že jim Výměna pomůže. Jak ale Františkův přístup zvládne náhradní manželka? Čeho je moc, toho je příliš. František je neustále zalezlý se svými kamarády v kotelně, kde společně popíjejí a kouří, když se Lucka rozhodne za nimi vydat. Jenže dojde k ostré hádce...

Přehršel cukru nejspíš zoubkům dětí Simony příliš neprospěl. Lucka se rozhodla, že je potřeba to řešit. Lidé z produkce pořadu pomohli a zařídili dětem návštěvu u zubařky. Protože si František neudělal čas, vyrazila s dětmi Lucka sama. Co se dozvěděla od zubařky?

Lucka si v druhé rodině zažije pěkně krušné chvíle. Tentokrát bude ale opravdu vystrašená. Bez policie se to neobejde. Co se stane? Lucie si v druhé rodině zažila krušné chvíle. Během natáčení se například někdo vloupal do bytu a ukradl notebook. Ona následně přišla na další problém. A tím je porno na Pepíkově telefonu. Lucie v rozhovoru prozradila, z čeho ji František obvinil a co dalšího zjistila na náhradního manžela! Se Simonou se život nemazlil. Máma alkoholička, vyrůstání v dětském domově a vztah s mužem, který dlouhou dobu nepřijímal jejího syna, tak to je jen krátký výčet jejích šrámů na srdci. Jak vypadá fungující úplná rodina, vlastně nikdy nezažila. Ačkoliv chtěla prostřednictvím Výměny vztahy zlepšit, stal se pravý opak. Čím vším si musela Simona po Výměně projít?

Show Výměna manželek 20.4.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video