Výměna manželek 27.4.2022

Jak si poradí svérázná Alena s tvrdohlavým tatínkem a třemi dětmi? Dokáže se klidná Olga přizpůsobit náhradnímu manželovi, který řídí domácnost pevnou rukou?

Olga se ve Výměně dostane do rodiny, kde po ní skoro nic nechtějí. Oproti tomu Alena se v druhé rodině nezastaví. Co se stane? Olga řekne, že je o 16 let starší než její přítel. A to rozpoutá velkou diskuzi. Standa na to má svůj názor. Co řekne vyměněné manželce do očí?

Alena postupně zjišťuje, že ji náhradní manžel zkouší. To ale Pepa neví, s kým si zahrává, protože Alena se jen tak nedá. Jak Alena ostře zareaguje? Olga doplatila na svou dobrotu a pořádně si tím zavařila! Důležité ale je, že už ví, jaké chyby znovu neopakovat. Kdo jí bodnul kudlu do zad?

Pro někoho maličkost, pro jiného důvod k pořádné hádce! Jedno je jisté, Pepa porušuje to, na čem se s Alenou domluvili, a náhradní manželka se ozvat zkrátka musí. Jak celá situace vygraduje, asi nikdo nečekal. Standa a Alena do Výměny nešli řešit krizi a vztahové problémy, jak tomu většinou bývá. Chtěli si jen dokázat, že jsou pro sebe skutečně těmi pravými. A Výměna je v tom jen utvrdila. Jejich náhradní partneři jim totiž do života nic nového nepřinesli a na společnou řeč s nimi nepřišli. Naopak. Co si Alena se Standou o druhé rodině s odstupem času myslí? Ačkoliv vzpomíná Olga na Výměnu manželek v dobrém, s partnerem Pepou se po natáčení shodli na tom, že nebylo vše tak, jak jejich náhradní partneři prezentovali. Jejich verze se totiž neshodovaly s realitou. Proč si Pepa myslí, že je Alena sedmilhářka? A čím se Olze náhradní manžel vychloubal?

Show Výměna manželek 27.4.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video