Výměna manželek 4.5.2022

Zvládne mladá herečka Míša Tomešová sama starost o čtyři holčičky bez pomoci partnera? Přizpůsobí se samoživitelka Míša životu po boku muže v umělecké eko rodině? Ve VIP dílu Výměny manželek si své role prohodí herečka Míša Tomešová a samoživitelka Míša. Jak zvládne Míša Tomešová starost o čtyři dcery v rodině bez otce? A jak se bude líbit samoživitelce Míše v umělecké eko rodině, kde jí bude se vším pomáhat herec Roman Tomeš?

Míša a Roman Tomešovi jsou spolu už deset let. Na všechny působí jako dokonalý pár, ale přiznávají, že i oni mají občas doma pěknou Itálii! Jaký pozůstatek hádky jim doma zůstal? Míša Tomešová se ve Výměně dostala do rodiny samoživitelky, která je sama na čtyři dcery. Holčičky se začaly svěřovat a prozradily, co musí jejich maminka zvládat a jak to u nich doma vlastně funguje.

Míša Tomešová se rozhodla pomoci samoživitelce Míše a její rodině! Naběhla do obchodu, nakoupila barvy, dekorace a další vybavení, aby z ušmudlaného pokojíčku vytvořila dětské království! Jaký je výsledek? Romanovi už dochází trpělivost. Stačí chvíle nepozornosti a z poklidného dne se rázem stává drama. Co se doma stane? A proč má Roman co dělat, aby mu neruply nervy?

Míša Tomešová ve Výměně neudržela slzy! Rozpovídala se o tom, jak to spolu s manželem Romanem mají a proč na ni smutek padl. Co se stalo? Herečka Míša Tomešová si vyzkoušela, jaké to je stát se na deset dní samoživitelkou. V druhé rodině se totiž musela sama postarat o čtyři holčičky. Muž jí v domácnosti chyběl a možná právě díky tomu si uvědomila, jaký poklad ve svém manželovi má. Jak doma fungují? A jakou novinkou se Míša pochlubila? Samoživitelka Míša to neměla v životě jednoduché. Ačkoliv zůstala sama na čtyři dcery, jejich výchovu zvládá s grácií. To dokázala také ve Výměně, kde si prohodila role a domácnost s herečkou Míšou Tomešovou. Jaké pro ni bylo strávit deset dní v rodině umělců? A co je v jejím životě nového?

Show Výměna manželek 4.5.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video