Výměna manželek 18.5.2022

Podaří se temperamentní Katce přizpůsobit poklidnému životu na Moravě? Splní si dobrosrdečná Vlaďka v náhradní rodině svůj sen?

První setkání s náhradní manželkou Jirku příliš nepotěšilo. Ačkoliv ji ještě nestihl poznat, už nastal zádrhel. Bude pro něj výška zásadním problémem? Kačka v druhé rodině těžce zvládá situaci s třináctiletou Míšou. Zároveň nedokáže pochopit, že to doma nikdo neřeší. Co se děje? Vlaďka se náhradnímu manželovi svěří s těžkostmi, kterými si musela projít. I Jirka si ale z minulosti nese nedořešené bolavé rány. Co si oba s bývalými partnery zažili?

Jirku udivuje, jaké věci Vlaďka nikdy v životě nevyzkoušela. Aniž by to tušil, nevědomky se jí postará o další pořádný zážitek. Co Vlaďka předtím znala jen z televize? Katku nepřestává trápit situace s třináctiletou Míšou. Pepa jí navíc prozradil, co si musela prožívat se svým pravým tátou. Můžou zážitky z minulosti za její nízké sebevědomí?

Vlaďka se po Výměně rozhodla podniknout velké změny. A to především kvůli své dceři Míše. Obě si v Beskydech prožily krušné chvíle, které Vlaďka bez ostychu popsala. Jak si rodina nyní žije? Katku v druhé rodině velmi zasáhly problémy třináctileté Míši. Chtěla jí pomoci, ale po Výměně bylo vše jinak. Vlaďka jí to totiž údajně začala vyčítat. Co přesně se po Výměně odehrálo?

Show Výměna manželek 18.5.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video