Výměna manželek 25.5.2022

Jak si Iva poradí v pro ni zanedbané domácnosti se zvířaty a s laxním náhradním manželem k tomu? Dokáže se svérázná Veronika přizpůsobit temperamentnímu a náročnému tatínkovi, který má rád pivo?

Bydlení jednotlivých rodin bude tentokrát diametrálně odlišné. Ivu pohled na místo, které se na deset dní stane jejím domovem, naprosto šokuje. Jak Výměnu obě manželky zvládnou? Takovou domácnost Iva nečekala ani v nejhorším snu! K slzám nemá daleko. Při pohledu na nový domov se jí zvedá žaludek.

Minulost Veroniku poučila, a proto je velmi opatrná. Z předchozího vztahu si nese šrámy na těle i na duši. Když ji tedy náhradní manžel svým počínáním vyděsí, Veronika neskrývá obavy, protože se bojí, aby se minulost neopakovala. Co ji tak zaskočí? Kdo by to byl čekal, že i u mytí nádobí mohou vzniknout rozepře! Mirek totiž zjistí, že Veronika používá způsob, o kterém ještě neslyšel! Na začátku se Iva nebála ničeho, to ale netušila, do jaké rodiny a domácnosti se ve Výměně dostane! Prvotní slzy zoufalství se přetvořily v zápal ke změnám. Když viděla, v čem vyrůstá Veroničina malá dcerka, chtěla pomoci alespoň jí. Co ji čekalo a čím si musela projít?

Mirkovi se na náhradní manželce něco nezdálo, a proto se rozhodl si ji vyhledat na internetu. A nestačil se divit! Dohledal o ní totiž informace, ze kterých běhá mráz po zádech! Co se o Veronice dozvěděl? Veronika šla do Výměny hlavně kvůli nápravě vztahu. Během deseti dní ale vyplula na povrch spousta věcí, o kterých se nikdo neměl dozvědět! Co přiznala a jak to vnímala?

Show Výměna manželek 25.5.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video