Výměna manželek 1.6.2022

Najde vyhořelá Alena v cizí rodině sílu udržet svůj skomírající vztah? Poradí si temperamentní Lucka v domácnosti s podstatně nižším rozpočtem?

Jedna si přeje hodnějšího partnera, druhé vadí arogance vlastního manžela. Chtějí dosáhnout toho stejného – aby nastala změna! Podaří se díky Výměně Aleně a Lucii najít způsob, jak docílit harmonie ve vztahu? Lucka sama pozná, že to v druhé rodině s financemi nebude tak jednoduché. Zeptá se proto náhradního manžela, jak na tom jako rodina finančně jsou. A Honza se nebojí říct, jaká je jejich aktuální situace!

Alena měla jisté podezření, kvůli kterému se rozhodla Honzovi narušit soukromí. Nahlédla do jeho e-mailů. A zjistila v nich něco, co si nepředstavovala ani v tom nejhorším snu! Alena se drží, co to jde. Ale čeho je moc, toho už je podle ní příliš. V čem je podle Aleny problém? A co se stane? Alena se svěřila, že se svou matkou prožila neuvěřitelné peklo. Padala slova o psychickém i fyzickém týrání. V 17 letech se Aleně podařilo utéct, ale šrámy na těle i na duši jí zůstávají dodnes. Co se u ní doma dělo?

Alena šla do Výměny řešit vztahovou krizi. Ačkoliv se nejprve s partnerem nepřiznali ke všemu, čím si jejich vztah musel projít, nakonec se Alena rozhodla jít s celou pravdou ven. Co skutečně nabouralo jejich vztah? A proč pro ni byl pobyt v druhé rodině horor? Lucie musela ve Výměně řešit hlavně finanční situaci druhé rodiny. Začala proto přemýšlet nad tím, jak chytře nakupovat, aby mohla vykouzlit za málo peněz hodně jídla na různé způsoby. Jak se jí u náhradní rodiny žilo? A co si díky Výměně manželek uvědomila?

Show Výměna manželek 1.6.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video