Výměna manželek 15.6.2022

V této epizodě poznáme rodinu z Písku, Nikolu (30), Patrika (28) a Leontýnku (2). Na druhé straně se seznámíme s Nikol (24), Andrejem (28) a Ondrou (13 měsíců), kteří žijí v Krupce u Teplic.

Nikola s Patrikem spolu žijí devět let. Jejich partnerství nebylo nikdy poklidné, a to je hlavní důvod, proč se do Výměny manželek přihlásili. Druhý pár je na sebe hodně fixovaný a čas spolu tráví prakticky pořád. Chtěli si tak vyzkoušet, jaké to bude při odloučení. Andrej již po několika dnech odhalí, že jeho náhradní manželka Nikola je psychicky velmi zdeptaná. Podle jeho slov je pořád v pozoru a panuje u ní nervozita. Produkce Výměny manželek zprostředkuje setkání Nikoly s její babičkou, přičemž jejich setkání je plné slz a smutku.

Další epizoda Výměny manželek se od ostatních epizod značně lišila. Během rozhovoru mezi osmi očima totiž došlo k velké hádce, která nakonec vyvrcholila fyzickým útokem. Vyměněné manželky Nikola a Nikol si v závěru epizody slíbily, že zůstanou v kontaktu. Jak to nakonec dopadlo?

Nikola z další epizody Výměny manželek během natáčení šokovala svého prozatímního manžela Andreje, když mu popisovala, jak se k ní chová její partner Patrik. V slzách vyprávěla o tom, co všechno musí doma snášet. Patrik se pak celou situaci snažil zachránit žádostí o ruku, kterou však Nikola nepřijala.

Show Výměna manželek 15.6.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video