Výměna manželek 22.6.2022

Jak si poradí temperamentní Lenka v poklidně žijící rodině s podstatn mladším prozatímním partnerem? Dokáže se Petra přizpůsobit domácnosti, kde vše včetně firmy obstarává maminka?

Další epizoda reality show Výměna manželek představí divákům mladou maminku Petru. Na druhé straně se seznámí s Lenkou, která se kromě dětí stará i o chod firmy. Lenka si u členů své náhradní rodiny všimne, že nejsou tak úplně zvyklí podnikat spolu různé volnočasové aktivity, a proto se všichni společně vydají vyzkoušet virtuální reality. A tatínkovi Dominikovi se z toho pořádně zatočí hlava!

Přestože se středeční epizoda Výměny manželek zdála velmi pohodová a až na jednu hádku k jiným konfliktům nedocházelo, rodiny po natáčení přáteli nezůstali. Petra chtěla zůstat v kontaktu alespoň se svou náhradní dcerou Terezou. Ani to však nedopadlo podle plánu. Ze samotného pobytu v náhradní rodině má Petra smíšené pocity. Dá se říct, že na deset dní strávených v Lokti nevzpomíná zrovna v dobrém...

Petra se ocitla v rodině, kde to vypadá, že je hlavou manželka Lenka. Mirek totiž nedělá a neumí skoro nic. Petra už toho má dost a všechno mu to přede všemi pěkně z plna hrdla řekne... Jaké se dočká reakce? Přestože během deseti dnů mezi Mirkem a Petrou došlo jen k jedné hádce, Mirek své náhradní manželce dodnes konflikt nezapomněl. Jak se k události s odhalenými genitáliemi postavil?

Show Výměna manželek 22.6.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video