Výměna manželek 18.1.2023

Mladičká, sportovně založená Terka z Prahy se přestěhuje do Havířova do rodiny se čtyřmi dětmi. Naproti tomu pohodlná milovnice svého mobilního telefonu Tereza zamíří na pražské sídliště k muži, který je zvyklý na aktivní životní styl.

První účastníci premiérového dílu Výměny manželek bydlí na sídlišti v Řepích ve vlastním bytě 4+1. Terka studuje na všeobecnou zdravotní sestru. Jejímu partnerovi Petrovi je třicet dva let, je hasič a trénuje děti veslování. Spolu mají desetiměsíčního syna Tea a psa Odieo. Terka a Petr jsou zdatní sportovci, seznámili se u veslování, ve kterém v minulosti dosáhli významných úspěchů. Druhá, početnější rodina je z Havířova. Na sídlišti Šumbark si před rokem a půl pronajali tří pokojový byt. Pětatřicetiletá Tereza pracuje v pekárně. Jejímu muži Mírovi je třicet sedm a pracuje jako betonář. Mají spolu čtyři děti – patnáctiletou Nikolu, čtrnáctiletou Michalu, dvanáctiletou Jolanu a desetiletého Lumíra. S nápadem přihlásit se do Výměny manželek přišla Tereza, která se s manželem často hádá a vadí ji, že Petr pije denně minimálně patnáct piv a děti je neposlouchají.

Tereza se stará o 4 děti, takže pro ni není jednoduché najít si čas sama pro sebe. Během změny režimu ve Výměně manželek jí náhradní manžel zařídil návštěvu v kadeřnictví v centru Prahy. Tereza během návštěvy salonu prozradila, že na kosmetice byla naposledy před svatbou. „Jsem z toho úplně dojatá, je to něco fantastického,“ řekla poté, co si ji vzala kadeřnice do parády. Kromě nového účesu odešla z kadeřnictví také krásně namalovaná.

Tereza a Míša už se nemůžou vystát. Čtrnáctiletá puberťačka už se s náhradní matkou nemaže a situace začíná být pořádně vyhrocená. Co předvede Míša tentokrát? S Míšou to nemají rodiče jednoduché. Umanula si, že chce mít se svým přítelem miminko a nikdo jí to nerozmluví. Náhradní maminka Terka nestačí zírat a má co dělat, aby všechno rozdýchala. Čím Míša všechny rozhodí?

Show Výměna manželek 18.1.2023 - video online ke shlédnutí

Přehrát video