Výměna manželek 25.1.2023

Jak si poradí temperamentní kamioňačka Bára v rodině, kde vládne tatínek a pět dětí. Dokáže se zasloužilá matka Jarmila přizpůsobit životu v německém paneláku?

Temperamentní řidička kamionu Bára, toho času na mateřské dovolené, se přestěhuje z německého paneláku do malého bytu v Jeseníkách k rodině, kde vládne tatínek a pět dětí. Naproti tomu Jarmila poprvé v životě zamíří za hranice republiky k náhradnímu manželovi a dvěma dětem. První účastnici aktuálního dílu Výměny manželek bydlí v panelovém domě na severu Německa ve městě Bielefeld. Řidička kamionu Bára (32 let) je na mateřské dovolené. Z předchozího vztahu má osmiletého syna Sebastiana. S profesionálním řidičem Petrem (43) jsou spolu dva roky a mají čtrnáctiměsíční dceru Leticii. Do Výměny manželek rodinu přihlásila Bára. Chtěla vidět, jak to chodí jinde, zda tam taky vše dělá žena. A Petr přiznává, že ve vztahu s Bárou hodně zpohodlněl.

Druhá, velmi početná rodina žije v pronajatém bytě v České Vsi v Jeseníkách. Dvaačtyřicetiletá Jarmila pracuje na údržbě. O rok mladší Míra je stavař a je velmi háklivý na pořádek. Společně mají pět dětí – osmnáctiletou Nikolu, sedmnáctiletého Richarda, třináctiletého Dominika, devítiletého Daniela a šestiletého Denise. Oba partneři přiznali, že do Výměny manželek se přihlásili hlavně kvůli finanční odměně. Bára v druhé rodině zažila krušné chvíle. Zpětně dokonce přiznala, že opravdu uvažovala o tom, že pobyt ukončí předčasně. O Mírovi si nemyslí nic hezkého. Takový člověk by si podle ní měl dost možná dojít do psychologické poradny. Co všechno o Výměně manželek prozradila?

Bára chce pomoci nejstarší dceři Nikče. Ale to se nesetká s úspěchem. Nejvíce náhradní manželku překvapí Richard. Takovou reakci totiž asi nikdo nečekal! Bára už toho má dost. Richard si totiž dělá, co chce. Bára se to snažila brát s nadhledem, ale jeho chování už začíná vytáčet i ji. Co se stane? Jarka v druhé rodině prožila klidných deset dní. Proto po příjezdu z Německa zažila velký šok. Mezi osmi očima se totiž dozvěděla věci, které se úplně hezky neposlouchají. Minimálně v jedné věci ale Výměna účel splnila. Otevřela všem oči a nasměrovala jejich životy ke změnám.

Show Výměna manželek 25.1.2023 - video online ke shlédnutí

Přehrát video