Výměna manželek 8.2.2023

Jak si poradí svérázná ajťačka Karolína v rodině, kde vládne tvrdý patriarchát? Dokáže se klidná Mirka přizpůsobit domácnosti ovládané nejrůznějšími technologiemi?

Svérázná ajťačka Karolína se přestěhuje z rodinného domu do paneláku, kde vládne tvrdý patriarchát. Klidná Mirka se dostane do domácnosti ovládané nejrůznějšími technologiemi. První rodina žije v pronajatém rodinném domě v obci Předboj nedaleko Neratovic. Sedmatřicetiletá Karolína se živí jako IT testerka, ale momentálně je na rodičovské dovolené. Její partner Jarda je ajťák, ale hledá novou práci. Spolu mají pětiletého Daniela, tříletou Anežku a půlročního Dominika. Karolína se do Výměny manželek přihlásila, protože se doma cítí nedoceněná. Občas se cítí jako služka. Partneři se nejčastěji hádají kvůli výchově. A že Jarda málo pomáhá. Druhá rodina bydlí na ostravském sídlišti v nájemním bytě 2+1. Třiatřicetiletá Mirka je na rodičovské dovolené. Jejímu partnerovi Tomášovi je 31 a pracuje jako dělník ve stavebnictví. Mají čtyři děti: třináctiletého Petra, sedmiletého Matyáše, tříletou Zuzanu a jednoletou Natálii. Mirka to nemá s výbušným Tomášem jednoduché.

Z Karolíny a Tomáše rozhodně přátelé nebudou. Každá společná konverzace se mění ve výměnu ostrých slov a nadávek. Proč se to vyhrotí tentokrát? Čeho je moc, toho je příliš. Karolína na Tomáše vytáhla, co všechno od něj chce proplatit. On už s ní ale ztrácí nervy. A tak dojde k pořádně vyostřenému konfliktu.

Jarda si náhradní manželku Mirku nemohl během Výměny vynachválit. Jenže po příjezdu mu Karolína otevřela oči. Na co všechno přišla? A co se rozhodli ve svých životech po Výměně manželek změnit?

Show Výměna manželek 8.2.2023 - video online ke shlédnutí

Přehrát video