Výměna manželek 15.2.2023

Milovnice psů Lucka se přestěhuje z panelového bytu v Mariánských Lázních do domu v obci poblíž Kladna. Na druhou stranu zamíří pohodlná Petra do rodiny, která volný čas tráví venku na rybách nebo staráním se o psy. První rodina ve vlastním panelovém domě v bytě 3+1 v Mariánských Lázních. Osmadvacetiletá Lucka pracuje v dětském domově a aktuálně je na mateřské dovolené. Její třiatřicetiletý partner Tomáš se živí jako mechanik nákladních aut. Jsou spolu téměř jedenáct let a svůj vztah považují za harmonický. Mají dvě děti: osmiletou Lucinku a roční Leontýnku. Do jejich rodiny patří i sedm psů a jeden kocour. Velkou vášní celé rodiny je kynologie. Mají chovnou stanici a vedou i cvičiště psů. Do Výměny manželek se přihlásili z hecu. Lucku zaujala paní, která vůbec neuklízela a nevařila a přála by si, aby Tomáš takovou partnerku na chvíli zažil.

Druhá rodina má pronajatý dům ve vesnici Ledce u Kladna. Šestatřicetiletá Petra pracuje jako pokladní. Jejímu partnerovi Vláďovi je třicet dva a pracuje jako řidič. Spolu vychovávají čtrnáctiletého Honzu, osmiletého Ríšu a tříletého Tomáše. Celá rodina by chtěla jet na dovolenou k moři, což je hlavní důvod, proč se přihlásili do Výměny manželek. Petra si slibuje, že Vláďa díky televiznímu pořadu zjistí, že mít doma uklizeno a navařeno není samozřejmost.

Petra velké psy zrovna v lásce nemá. Proto bude dost nemile překvapená, když zjistí, že psů na ni čeká v druhé rodině rovnou sedm! I když by se o ně měla postarat, strach jí to nedovolí a neodváží se k nim přiblížit. Kdo ji zachrání? Petra vytočí Tomáše takovým způsobem, že nezvládá mít svůj vztek absolutně pod kontrolou a mlátí, do čeho se dá. Jakmile se jedná o jeho děti, tak se zkrátka nezná. A tohle už pro něj bylo přes čáru. Proč Petře řekne, ať táhne pryč?

Školu a prospěch synů nemají Petra a Vláďa příliš pod kontrolou. Lucka a Vláďa chtěli pomoci Honzíkovi, ale dozví se jen další problémy. Proč seřve Vláďa učitelku do telefonu? Vláďa během Výměny neřekl o své partnerce Petře nic špatného. Jak to tak ale vypadá, ani mezi nimi to není tak růžové, jak se na první pohled může zdát. Lucce totiž přiznal, že musel být jednu dobu dokonce na práškách! Co Petra dělala?

Show Výměna manželek 15.2.2023 - video online ke shlédnutí

Přehrát video