Výměna manželek 1.3.2023

Zvládne mladá bezdětná modelka péči o dům, dítě a hromadu zvířat? Jak si poradí Věrka z vesnice v roli podnikatelky, modelky a influencerky?

Mladá bezdětná modelka a influencerka Angie z Prahy se přestěhuje k hranicím s Polskem do obce Zlaté Hory na statek, kde se kromě nové rodiny bude muset starat i o množství zvířat. Na druhou stranu zamíří venkovská Věrka do domácnosti vítěze titulu Muž roku Pepy Kůrky. Angie a Pepa žijí v pronajatém bytě 2+1 v Praze na Smíchově. Angie je 26 let a živí se jako modelka, influencerka a podnikatelka. Její partner se jmenuje Pepa Kůrka. V době natáčení mu bylo 30 let a živí se jako model a influencer. Do Výměny manželek se rozhodli jít, protože po půlroce známosti prožívali partnerskou krizi a mysleli si, že by jim to mohlo prospět, aby si uvědomili, zda spolu chtějí být i nadále. Přesto, že Pepa se cítí jako dominantní muž, má svaly, cvičí a má spoustu tetování, Angie by chtěla, aby byl „větší chlap“.

Druhá rodina žije ve vesnici Zlaté Hory. Vlastní velký dům s rozsáhlým hospodářstvím. Věra (42) pracuje jako pokojská. Její partner Jirka (38) se živí jako horník. Spolu mají syna Samuela (10 let), který chodí do 5. třídy. Do výměny manželek rodinu přihlásila Věrka, která by divákům ráda ukázala, co obnáší život spojený s péčí o zvířata. Manželé mají téměř idylický vztah, jen občas se hádají kvůli výchově Samuela. Podle Jirky je Věrka příliš měkká. Výměna manželek pro ně bude drsná i proto, že manželé za svůj společný život ještě nikdy nespali odděleně. Angie si v nové rodině s Jirkou i Samuelem rozumí, ale není zvyklá na zvířata. Krmit je ještě zvládne, ale problém nastane, když se má účastnit zabíjení hospodářských zvířat a drát peří. V průběhu pobytu v Jeseníkách zjistí, že je těhotná.

Angie si z Výměny odvezla hodně zážitků, na které jen tak nezapomene. Nejenže v průběhu natáčení zjistila, že je těhotná, ale nastaly také dost nepříjemné situace, které musela zpracovat. Angie na Výměnu manželek vzpomíná v dobrém, i když si tam zakusila své. Navždy na ni bude vzpomínat zejména proto,ž e se přímo během natáčení dozvěděla, že je těhotná, což pro ni nebylo vůbec jednoduché, především psychicky. Pepa byl mezi osmi očima při oznámení, že bude tátou, poměrně zamlklý. Co se dělo, když po Výměně odjeli domů? Věrka překvapila svou spontánností i samotného Pepu. Jde do všeho po hlavě, a to na začátku tvrdila, že se nerada fotí. Po pár dnech je ale vše jinak. Jak se při focení odvázala?

Show Výměna manželek 1.3.2023 - video online ke shlédnutí

Přehrát video