Výměna manželek 10.5.2023

Jak si poradí influencerka Monika v domácnosti s pěti dětmi? Dokáže se Renata přizpůsobit ve VIP rodině svérázného Gábora Borárosa? Pod dohledem kamer, a to ve své domácnosti, se tento týden ve Výměně manželek objevil známý MMA bijec. Gábor Boráros, který se objevil také v reality show Survivor, ve svém luxusně zařízeném bytě přivítal dominantní náhradní manželku Moniku.

Ve VIP speciálu Výměny manželek se diváci dočkají MMA zápasníka a účastníka reality show Gábora Borárose. Jak to u něj v domácnosti chodí? A zvládne náhradní manželka dodržovat jeho pravidla?Monika se rozpovídala o tom, jaký je život s MMA zápasníkem Gáborem. Co prozradila?

Priority jednotlivých rodin byly tentokrát diametrálně odlišné. Známý MMA zápasník Gábor si žije v luxusu, zatímco v druhé rodině dají spíše než na značky na dobré vztahy. Co si Pavel a Renata o životě druhé rodiny myslí?

Renata si měla sice v druhé rodině údajně odpočinout, ale chování Gábora a babičky ji nenechalo chladnou. To, co se tam dělo, se jí ani trochu nelíbilo a na jeho rodinu má názor jasný.

Show Výměna manželek 10.5.2023 - video online ke shlédnutí

Přehrát video