Výměna manželek 17.5.2023

Jak si poradí bezdětný Vláďa v tradiční rodině s výchovou malé holčičky a dokáže si Lucka užít svobodu a klid bez dětí v krásné přírodě? V novém díle Výměny manželek čeká Míru překvapení. Dalších deset dní má totiž strávit s Vláďou. Jak to dopadne?

Vláďa se ve Výměně manželek Mírovi svěřil s velmi osobními informacemi o svém životě. Kdy přišel na to, že je gay? A jak chtěl své trápení vyřešit? Ve Výměně manželek se může stát ledacos. Realita se totiž často od informací v manuálu hodně liší. Co Vláďu a Míru překvapí? Vláďa si sype popel na hlavu. Moc dobře si totiž uvědomuje, že to s ním nebylo jednoduché. Jaký radikální krok chystá?

Vláďa a Míra se ani v kuchyni nenudí. Jak profesionální kuchař náhradního manžela vycvičí? Vláďa a Vasi už před Výměnou mluvili o svatbě. Jen ještě nepřišla oficiální žádost a prstýnek. Oba ale věděli, že spolu chtějí být a že jejich vztah má budoucnost.

První rodina žije v rodinném domě v malé vesnici Trnovany nedaleko Žatce. Lucie (34) je na mateřské dovolené, zatímco její manžel Míra (36) pracuje jako teamleader v automobilové firmě. Spolu mají malou dceru Karolínku (2) a ještě každý dcery z předešlých vztahů. Manželé mají podle svých slov téměř dokonalý vztah. Jediné, co by chtěli změnit, je to, aby dcera Kája nebyla tak fixovaná na maminku... Druzí účastnici žijí v malé vesničce Potůčník, kousek od Hanušovic, v Jeseníkách. V pronajaté chatě, která slouží zároveň jako penzion, fungují jako správci. Vláďa (34) pracuje jako kuchař, kdežto jeho partner Vasilis (24) se živí jako obchodní zástupce. Spolu jsou dva roky a starají se o 3 psy. Do Výměny sympatický pár přihlásil Vláďa, který si chtěl zkusit žít v plnohodnotné rodině s dětmi. Oba kluci jsou spolu spokojeni, jen Vláďa by chtěl, aby mu Vasilij více projevoval city.

Show Výměna manželek 17.5.2023 - video online ke shlédnutí

Přehrát video