Výměna manželek 24.5.2023

Jak se bude cítit temperamentní Jarča v luxusním domě na Moravě? Dokáže se zhýčkaná Majka přizpůsobit rodině, kde vládne chlap?

Majka se ve Výměně manželek dostane do velmi početné rodiny. Proč to bude mezí ní a Honzou tak napjaté? Jarču už přešel úžas nad domácností druhé rodiny. Začíná se dozvídat, jak to mezi Davidem a Majkou je. Proč je ráda, že je chudá? Majka se v druhé rodině nebude cítit vůbec dobře. Jaká událost změní doposud vcelku klidnou atmosféru?

Temperamentní Jarča se přestěhuje z bytu v osadě v Ralsku do velkého rodinného domu v Židlochovicích. Na druhou stranu zamíří zhýčkaná Majka do rodiny, kde žijí čtyři děti a babička.První účastnící Výměny manželek žijí v Ralsku v osadě Ploužnice, kde mají pronajatý byt 3+1. Jarce je 33 let a pracuje jako brusička. Honzovi je 42 let a pracuje jako živnostník. Manželé jsou čtrnáct let a spolu mají pět dětí: Marušku (7 let), Valerii (11 let), Dominika a Natašu (oba 14 let). Ještě mají nejstaršího syna, ale ten s nimi už nežije. A i když s nimi nebydlí, každý den u nich doma je i babička Jitka, Honzova maminka. Rodinu do pořadu přihlásila Jarča, protože se podle ní Honza doma moc nezapojuje a navíc se prý otáčí za ženskými. Jarča by si přála, aby jí Honza přestal dirigovat. Honza by si přál, aby Jarča nechodila do práce a starala se pouze o domácnost a o rodinu.

Druhá rodina žije v Židlochovicích na jižní Moravě v rozlehlém rodinném domě 6+1 s krytým bazénem. Majce je 34 let a je ženou v domácnosti. Davidovi je 45 let a podniká. Majčině synovi Markovi je 9 a rád hraje fotbal. Davidův syn Davídek rád maluje a je mu 10 let. Rodinu do Výměny manželek přihlásil David, protože celá rodina pořad pravidelně sleduje na Voyo a navíc by si chtěl zkusit postarat se o rodinu. Majka souhlasila, protože si říkala, že si to rodina zkusí, jaké je to bez ní. Chtěla by, aby všichni v rodině byli samostatnější. Partneři jsou spolu čtyři roky a společně vychovávají syny s předešlých vztahů. David má navíc ještě tři děti s různými maminkami a současný vztah se mu jeví jako ideální.

V druhé rodině už to začíná být na nože. Majka už toho má dost a pro ostrá slova na adresu Honzy nejde daleko... Jsou spolu Majka a David z lásky? To bylo velkým tématem Výměny manželek. Jak to tedy mezi nimi je? Jarča si ve Výměně manželek vyzkoušela, jaké to je žít v přepychovém domě. Zároveň ale také přišla na to, že by takový život nikdy nechtěla. To, co jí vyprávěl David, totiž nedokázala pochopit. Po Výměně se toho v jejím životě hodně změnilo. S Honzou už netvoří pár a s dětmi se odstěhovala. Co všechno se po Výměně stalo?

Show Výměna manželek 24.5.2023 - video online ke shlédnutí

Přehrát video