Výměna manželek 31.5.2023

Jak si poradí temperamentní Žaneta, zvyklá na svou volnost, v klasické české domácnosti? Dokáže se Vendula přizpůsobit životu v cizině, když zatím neopustila rodné Česko? Temperamentní Žaneta se přestěhuje ze slunného Španělska do malého bytu v obci Líšťany. Na druhou stranu do města La Línea Gibraltar zamíří pořádkumilovná Vendula do rodiny, kde chybí řád.

První účastnící Výměny manželek žijí ve Španělsku v menším městečku La Línea Gibraltar, které přímo sousedí s britským Gibraltarem. Tříčlenná rodina tam má pronajatý dům v české kolonii. Žanetě je 37 let a pracuje jako servírka. Její partner Vojtek (38) je polské národnosti a pracuje na Gibraltaru jako zedník. Spolu mají čtyřletého syna Lucase. Žaneta žije ve Španělsku osm let. Vojtka poznala po roce svého pobytu v hospodě, kde pracovala. Ten je se svou ženou spokojený, jen mu přijde trošku líná. Druhá rodina žije v Plzeňském kraji ve vesnici Líšťany. Obývají obecní byt 2+kk. Vendule je 33 let a je na mateřské dovolené. Za muže má Slováka Vladimíra, kterému je 37 let a pracuje ve fabrice na výrobu plechovek. Spolu mají jedenáctiměsíční dceru Emičku a čtyřletého syna Vladimíra. Manželé jsou spolu šest let a „ano“ si řekli před rokem. Svůj vztah popisují jako idylický. Hádají se jen kvůli dětem. Žaneta má ještě dva syny z předchozího manželství: Václava (12) a Michala (14), kteří ale často přespávají u babiček. Do pořadu se přihlásili spíše ze srandy.

Žaneta neměla jednoduchý život. Prošla si hodně těžkými časy, ale o to víc si váží toho, co má teď. V jakých podmínkách musela přežívat? Žaneta si začíná moc dobře uvědomovat svá selhání. I když si řekla, že brečet nebude, má co dělat, aby se udržela... Žaneta už toho má plné zuby. Vladimír ji vytočil takovým způsobem, že už se nedokáže udržet a vybuchne. Proč ji situace dožene až k slzám?

Žaneta a Vojtek měli před Výměnou podle Žanety idylický vztah. Když odletěla do Česka, netušila, že na cestě není sama. Chvíli po Výměně totiž zjistila, že je těhotná. Mezi partnery se toho hodně změnilo. K jakému uvědomění Žaneta došla? Vendula si z Výměny odnesla přesně to, co chtěla. Vladimír si uvědomil, co ve své partnerce má a že její nastavený řád je opravdu funkční. I když by se mohlo zdát, že větší volnost bude dětem vyhovovat, i ty se nakonec shodly, že jim řád vlastně chyběl. Největším tématem byly napjaté vztahy mezi Michalem a Vladimírem. I tam došlo po Výměně k velkému obratu. Co Vendula prozradila?

Show Výměna manželek 31.5.2023 - video online ke shlédnutí

Přehrát video