Výměna manželek 7.6.2023

Jak si poradí influencerka a podnikatelka Ornela s celodenní prací ve venkovské hospodě? Užije si hospodská Verča deset dní se třemi dětmi a starším partnerem? Ornella Koktová a její manžel Pepa si vyzkouší, zda bez sebe zvládnou být deset dní. Co všechno během toho vyjde najevo? Deset dní bez Pepy? To vzbuzuje v Ornelle jisté obavy. Prohlašuje, že měl její muž hodně žen. Co když teď některá z nich přijede k nim domů? Ornella Koktová otevřela ve Výměně manželek téma peněz a finanční situace. S Pepou začínali na nule, teď maká jako šroub. Jak přišel Pepa o miliardu korun?

Do svého domova vzali kamery i manželé Ornella Koktová a Josef Kokta. V dobách, kdy spolu začínali randit, plnili bulvární plátky denně. On jako ženatý podnikatel, ona jako teprve osmnáctiletá studentka, která si našla téměř o 40 let staršího muže, s nímž brzy otěhotněla. Další vlnu zájmu vyvolali účastí v reality show Štiky, který mapoval život nejen Ornelly a Josefa, ale také celé rodiny včetně matky Moniky Štikové, otce Michala Štiky a sestry Ornelly jménem Charlotte. Koktovi se později stáhli do ústranní, žijí v rodinném domku za Prahou, narodily se jim tři děti a začali společně podnikat. Přestože jim kvůli věkovému rozdílu dával na začátku šance jen málokdo, dnes žijí jako spokojená rodinka a milující pár. Možná i proto se Ornella rozhodla ukázat, jak vypadá jejich obyčejný rodinný život a že se nebojí práce. Nyní si na deset dní vymění role s kuchařkou Veronikou, která společně s manželem vede restauraci. Ta je součástí jejich domu. V práci tráví celá rodina 90 % času. Zatímco Veronika bude mít u Koktových zápřah se třemi dětmi, Ornella bude potit krev v kuchyni a na place. Jak si s tím obě dámy poradí?

První rodina Výměny manželek žije v obci Velké Přílepy, která se nachází v okrese Praha-západ. Devětadvacetiletá Ornella je podnikatelka. Josefovi je šedesát pět let a je také podnikatel. Spolu mají tři děti: Quentina (9), Svena (2) a Lilianne (1). Zúčastnit se Výměny manželek přijal slavný pár jako výzvu. Za deset let, co jsou spolu, od sebe tak dlouho nikdy nebyli. I když je od sebe dělí 36 let, manželé jsou spolu stále spokojení. Ornella by Josefovi přála nějakou starší paní, aby si spolu zahráli na dědečka a babičku… Druhá rodina žije ve vlastním domě ve vesnici Štětkovice ve Středočeském kraji. Nedílnou součástí domu je restaurace, kde celá rodina pracuje. Devětatřicetiletá Verča pracuje jako kuchařka. Její muž se jmenuje Michal (43) a živí se jako kuchař a číšník. Spolu mají Vítka (13), který jim v jejich restauraci často pomáhá. Pár, který je spolu více než dvacet let, má ještě dvě dospělé děti, které už s nimi nežijí. Do Výměny manželek je z legrace přihlásila dcera. Manželé se hádají kvůli malichernostem a práci.

Ornella Koktová se ve Výměně manželek neudržela a náhradnímu manželovi popsala, jak to má se svou matkou i otcem. Těm ještě podle ní nedošlo, že peníze nejsou všechno a nejdražší komoditou je čas. Co ji nejvíce rozplakalo?Na nevyžádanou pozornost je Ornella zvyklá. Na rozdíl od Michala ji zbytek vesnice zná a každý se s ní chce bavit nebo fotit. Jenže pak už to zajde možná až příliš daleko...

Show Výměna manželek 7.6.2023 - video online ke shlédnutí

Přehrát video