Výměna manželek 29.5.2024

Jak si poradí temperamentní Sára v rodině, kde se rozhodně nic nevyhodí? Dokáže se Eva přizpůsobit domácnosti pohodového lesbického páru s malým dítětem?

Tentokrát se ve Výměně ukáží rodiny Evy a Sarah. Sarah žije s přítelkyní, ovšem to nebude to, co rodiny ve Výměně šokuje. V druhé domácnosti se totiž nic nevyhazuje. Náhradní manželka Sarah nevěří svým očím. Když přijde do nové domácnosti, objeví na záchodě mléko a brambory.

Další Výměna manželek proběhne mezi Sarah a Evou. A tentokrát to bude od počátku extrémně dramatické. Sarah se druhá domácnost, která je plná harampádí, nebude vůbec líbit. Zkritizuje také přístup Evy ke skladování potravin na záchodě. A kritice neujde ani výchova dcery, která je podle jejího názoru zanedbaná.

Další díl Výměny manželek rozhodně nebyl poklidný. Eva a Sarah mají totiž rozdílné životní styly. A tak nebyla nouze o konflikty. Sarah hned po příchodu kritizovala Evu snad ve všem. Nelíbila se jí domácnost, podle ní zanedbaná holčička nebo skladování potravin vedle toalety. Na druhé straně Eva řešila zejména sex a peníze. Proč? Eva se ocitla u lesbického páru a podle svých slov nechápala, jak mohou mít dvě děvčata miminko. Soužití dvou žen jednoduše nerozumí. Postupně ovšem obrátila a otevřela se v otázce své vlastní sexuality. S manželem chodívala na swingers party a nakonec by si dokázala představit vztah se ženou. To vše završila sexuálním vtipem, který Aďa nepochopila a razantně se proti němu ohradila. Jak to právě ona vnímá?

Show Výměna manželek 29.5.2024 - video online ke shlédnutí

Přehrát video